Cabana la munte Q Chalet

Ești in căutarea locului perfect de relaxare? Cabana “Q Chalet” este o cabana din lemn masiv, cu mobila atent lucrata manual și un stil unic. Amplasată in sufletul pădurii. Oaza noastră de liniște si relaxare dispune de ciubăr, saună uscată, vatră pentru focul de tabăra, loc amenajat pentru grătar și nenumărate spații de relaxare . Te așteptam la munte sa îți descoperi liniștea !

Povestea noastră

Totul a început cu dragostea noastră pentru frumos și pentru natura. De aici a urmat o călătorie frumoasa, alături de o echipa de profesioniști care au dat naștere oazei noastre de relaxare .


Cabana a fost finalizată la începutul anului 2021. Este o cabana din lemn masiv, cu mobila atent lucrata manual și un stil unic. Amplasată in sufletul pădurii, oaza noastră de liniște si relaxare dispune de, ciubăr, saună uscată, vatra pentru focul de tabăra, loc amenajat pentru grătar și nenumărate spații de relaxare .


Aici nu te vei putea plictisi niciodată. Locația dispune de un centru SPA ( Aquaterra Spa ), teren de tenis, centru de închirieri biciclete, iar iubitorii de drumeții se pot bucura de plimbările in natura pe Promenada Valea Larga sau de traseele montane de la Bunloc, Postăvaru, Piatra Mare și multe altele .


In cadrul complexului clienții se pot bucura de preparate tradiționale și internaționale a la carte pregătite cu cea mai mare atenție.

Amplasare cabana Q Chalet

Cabana Q Chalet face parte din Q Resort & SPA, situată in Brașov, Municipiul Sacele la doar 20 de minute de centrul vechi al Brașovului.

Structura cabana Q Chalet

Cabana are 6 camere duble matrimoniale cu baie proprie ce oferă o capacitate de cazare de pana la 15 persoane, o mica bucătărie pentru prepararea cafelei si un living cu elemente decorative  sculptate, din lemn masiv. Din living nu putea lipsii șemineul, special construit pentru a va aduna in jurul lui.Q Resort And Spa – relaxing your mind and body!